سیستم مورد نیاز بازی و نرم افزار

System Requirements Lab

سیستم مورد نیاز بازی و نرم افزار

وب سایت srlab توسط محمد طاهری کارشناسی ارشد مدیریت IT دانشگاه شهید بهشتی و محمد زارعی کارشناسی ارشد برق دانشگاه امیرکبیر، با هدف ارائه اطلاعات به روز و دقیق در ارتباط با مشخصات سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی و نرم افزار ها برپا شده است.

آخرین نظرات

برخی شرکت‌های ارائه‌کننده وی‌پی‌ان اعلام کرده‌اند که اپلیکیشن آنها در چین از اپ‌استور حذف شده است. اپل اعلام کرده که محتوای آنها در چین غیرقانونی است. اپل پیش از این اپلیکیشن "نیویورک‌تایمز" را هم در چین حذف کرده بود.

شرکت بریتانیایی "ExpressVPN" نخستین شرکتی بود که متوجه حذف اپلیکیشن‌های وی‌پی‌ان در چین شد. اپلیکیشن این شرکت ناگهان در چین از اپ‌استور – فروشگاه اپلیکیشن اپل – حذف شد. "Star VPN" هم خبری مشابه اعلام کرده است. اپل، غول آمریکایی دنیای فناوری، به این شرکت‌ها اعلام کرده که محتوی اپلیکیشن آنها در چین غیر قانونی است.

کامپیوترها و گوشی‌های هوشمند با استفاده از نرم‌افزارهای وی‌پی‌ان ارتباطی رمزگذاری‌شده با سرور برقرار می‌کنند. اگر این سرور به اینترنت بدون سانسور دسترسی داشته باشد، کاربر مورد نظر می‌تواند سانسور محلی را دور بزند. به همین دلیل وی‌پی‌ان‌ها در سال‌های اخیر در کشورهایی که در آنها اینترنت سانسور می‌شود، به ابزاری برای دسترسی آزاد به اینترنت تبدیل شده‌اند.

چین پیش از این فروشگاه‌های اپلیکیشن را ملزم به ثبت کرده بود. اپل در ژانویه سال جاری (۲۰۱۷) هم اپلیکیشن‌های خبری نیویورک تایمز به زبان‌های چینی و انگلیسی را از اپل‌استور در چین حذف کرد. این شرکت آن زمان هم اعلام کرد که نیویورک‌تایمز قوانین چین را نقض کرده است. چین در فهرست آزادی رسانه سازمان "گزارشگران بدون مرز" در میان ۱۸۰ کشور فهرست‌شده، در جایگاه ۱۷۶ قراردارد. وزارت تبلیغات چین به‌طور مرتب خبررسانی در این کشور را هدایت می‌کند. "فایروال عظیم" چین علاوه بر سانسور اطلاعات، به‌طور مرتب دسترسی به وی‌پی‌ان‌ها را مختل می‌کند. شبکه‌های اجتماعی پرطرفدار مانند فیسبوک و توییتر و همچنین یوتیوب و موتور جست‌وجوی گوگل در این کشور مسدود هستند. اطلاعات در نسخه‌ی چینی توییتر (Weibo) هم سانسور می‌شوند.

چین جزو کشورهایی است که بیشترین روزنامه‌نگار و وبلاگ‌نویس زندانی را دارند. طبق آمار "گزارشگران بدون مرز"، در چین ۲۱ روزنامه‌نگار و ۸۲ فعال اینترنتی و شهروندروزنامه‌نگار زندانی هستند. چین به دلیل سانسور گسترده و سیستماتیک اینترنت، یکی از "دشمنان اینترنت" برشمرده می‌شود.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۵/۰۸
محمد طاهری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی